Sfaturi pentru utilizarea iluminatului cu LED în magazinul dvs.

Sfaturi pentru utilizarea iluminatului cu LED în magazinul dvs.

Puteți îmbunătăți experiența de cumpărare a clienților dvs., având iluminarea LED potrivită în magazinul dvs.

Să trecem în revistă beneficiile și ce tipuri de iluminat va funcționa cel mai bine.

Costurile de energie pe termen lung și de înlocuire fac ca costul inițial al înlocuirii iluminatului dvs. curent cu iluminare cu LED să merite. Când investiți în iluminatul cu LED, în loc de iluminatul mai tradițional, costul este mai mic pe termen lung, deoarece becurile și corpurile de iluminat cu LED consumă mai puțină energie și pot dura mai mulți ani.
 

         Asigurați-vă că cumpărați becurile cu LED-uri în loturi. Doriți să fiți consecvenți în ceea ce privește temperaturile și tonul culorilor, astfel încât să cumpărați în vrac acum va asigura mai bine o lumină albă continuă în întregul magazin. LED-urile sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a reduce căldura emisă de corpurile de iluminat. Becurile mai fierbinți, cum ar fi halogenii și incandescenții, pot provoca estomparea culorii produselor pe care le au. Asigurați-vă că iluminarea pe care o alegeți are un indice ridicat de redare al culorii (CRI) de cel puțin 90, astfel încât culorile să fie prezentate cu precizie.

          Comutatoarele variatoare sunt, de asemenea, o investiție solidă, deoarece vă permit să controlați mai bine puterea de lumină din magazinul dvs. Atenuarea luminilor nu numai că scade consumul de energie, dar poate influența foarte mult atmosfera. Acest control este util în special în magazinele de ultimă generație care utilizează lumini mai moi și mai slabe.
          Deci, acum, când știm care sunt avantajele iluminării cu LED-uri pentru magazinul dvs., să trecem în revistă ce tipuri de iluminare veți avea nevoie. Corpurile decorative sunt un loc bun pentru a începe. Acestea sunt menite să fie văzute și să facă o declarație, așa că așezați-le în puncte focale proeminente, precum un afișaj de fereastră, pentru a atrage atenția clientului înainte de a intra chiar în interior. Intrarea din față stabilește starea și tonul magazinului dvs. pe măsură ce clienții intră. Sursele de lumină trebuie plasate deasupra nivelului ochilor pe pereți pentru a adăuga puțină iluminare în sus, care nu provoacă orbire.
 

          Următorul dvs. pas și cel mai important, este adăugarea iluminării de accent. Aceste corpuri de iluminat sunt menite să lumineze și să evidențieze afișajele cheie. Pentru afișajele permanente care nu se mișcă prea mult, luminile încastrate sunt o alegere bună. Iluminatul încastrat se amestecă în tavan, astfel încât nu va trebui să vă faceți griji prea mult pentru că se ciocnește cu decorul și oferă o lumină focalizată și strălucitoare.                 
          Dacă afișajele dvs. tind să fie mai mobile, atunci luminile de cale pot fi mai potrivite. Iluminarea pe șină are capete de lampă reglabile care vă permit să reglați unghiul și poziția luminii pentru a oferi un afișaj atractiv. Acest tip de corp de iluminat va necesita mai multă atenție, astfel încât să se potrivească temei magazinului dvs. Iluminarea cu accent poate include, de asemenea, bare de lumină sau benzi de iluminat pentru vitrine de sticlă, dacă nu sunt deja încorporate.
 

    Și, deși acest lucru pare invers, ultimul sfat de iluminat necesar atunci când planificați nevoile magazinului dvs. este iluminarea generală sau ambientală. Dacă acest pas se face mai întâi, riscați să vă supra-luminați și va trebui să o luați de la capăt. Corpurile de iluminat generale ar trebui folosite doar pentru a umple pete întunecate din jurul magazinului dvs. Acest lucru este mai important atunci când utilizați luminile încastrate ca sursă principală de iluminare. Dacă utilizați panouri cu LED mai mari, puteți scăpa cu mai mult spațiu între ele. Un sfat rapid pentru iluminarea ambientală este de a adăuga oriunde există mai mult de 2m între corpurile de iluminat.
 
Vrei să fii la curent cu noutățile de pe site? Abonează-te acum!
 
Trimite

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!