Smart

Afiseaza: 1-14 din 14 produse

 Filtre

Cu doar câțiva ani în urmă, controlul vocal al casei, automatizarea treburilor casnice și controlul în timp real al obiectelor din casă parea a fi fictiv. Cu toate acestea, datorită conceptului de case inteligente, acestea au devenit parte a vieții noastre de zi cu zi. Casele inteligente au devenit o realitate: există deja peste 8 miliarde de obiecte conectate în uz. Potrivit unor studii realizate, până în 2021, vor fi mai mult de 20,5 miliarde.

Dacă abia începi să investești în modernizarea casei tale pentru a obtine o casă inteligentă, atunci cel mai ușor început este iluminarea. Oprirea becului necesită puțin timp și efort, dar poate schimba foarte mult modul în care interacționați cu casa. Cea mai ușoară modalitate de a îmbunătăți iluminarea poate fi utilizarea becurilor inteligente. Puteți înlocui becurile CFL cu becuri LED SMART Wi-Fi. Aceste becuri inteligente vă permit să controlați luminile prin telefon prin intermediul Alexa sau Google Home. 

 

 

Odată instalat, un intrerupator inteligent vă permite să aprindeți și să opriți luminile conform unui program, cu o aplicație pentru smartphone și - cu instalarea accesoriilor - ca răspuns la comenzi vocale, mișcare sau chiar locația dvs. (cu condiția să aveți telefonul smartphone cu tine). 


Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!