Proiectoare LED pe șină

Afiseaza: 1-11 din 11 produse

 Filtre

În ultimele două decenii, iluminarea șinelor a făcut progrese considerabile. Termenul de „iluminare a șinelor” provine din faptul că, prin plasarea luminii pe șină, acesta poate fi ușor conectat la tavanul sau peretele casei. Cea mai recentă caracteristică a iluminării șinelor este utilizarea luminilor LED. Luminile LED nu sunt doar extrem de eficiente, ci și rentabile. Cu ajutorul luminilor cu LED, puteți alege să scăldați zonele umbrite ale caselor cu lumină albă caldă sau rece, care are același efect ca lumina soarelui. De la bucătărie până la spațiul de lucru, acest tip de iluminat poate ilumina orice spațiu cu costuri minime și costuri reduse.

Proiectoarele LED pe șină

Sunt o alternativă de economisire a energiei față de lămpile tradiționale, deoarece pot economisi până la 80% din energie. Cu toate acestea, produc o iluminare foarte puternică și intensă, făcând toate spațiile să arate la fel de strălucitoare ca lumina tradițională sau lumina soarelui. În ciuda intensității și luminozității ridicate, luminile LED sunt mult mai reci decât luminile tradiționale și generează mai puțină căldură. În plus, iluminarea cu LED de înaltă calitate poate dura până la 70.000 de ore, cu o scădere a intensității sau puterii.
Proiectoarele LED pe șină sunt cel mai bine instalate în zonele casei care nu beneficiază de lumină corespunzătoare. De exemplu, coridoarele și bucătăriile sunt locuri bune pentru a instala astfel de lumini. De asemenea, pot fi folosite pentru a ilumina arta de perete sau pentru a adăuga personalitate spațiilor personale, precum dormitoarele.
               
 
     Este important să înțelegeți utilizarea proiectoarelor cu LED-uri pe șină și relația lor cu alte echipamente de iluminat din casă, astfel încât să puteți crea un spațiu potrivit pentru nevoi specifice. După o înțelegere deplină, luminile cu LED-uri pot fi folosite nu numai pentru a înfrumuseța mediul, ci și pentru a economisi bani pe termen lung.
 
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!