Candelabre, Lustre și Pendule LED

Afiseaza: 1-24 din 254 produse

 Filtre
     Un pendul cu LED este personalitate într-un pachet frumos. Candelabrele oferă expresie artistică prin aplicații practice. Lămpile suspendate cu LED sunt următorul val de design orientat spre viitor și eficiență generală.În orice spațiu, eficiența energetică și designul elegant al pandantivelor cu LED sunt întotdeauna binevenite.

Ce avantaje ofera candelabrele, lustrele si pendulele LED?

    Pe lângă faptul că oferă oportunități de a crea modele noi și interesante, LED-urile sunt, de asemenea, ecologice. Instalarea lămpilor suspendate cu LED poate economisi până la 90% din energie, ceea ce va ajuta la reducerea amprentei globale de carbon a unei case. Sursele de lumină LED generează, de asemenea, mai puțină căldură decât alte surse de lumină, menținând astfel lumina tavanului și spațiul înconjurător rece. Durata de viață a LED-ului este de 10 ori mai mare decât a altor surse de lumină, ceea ce face ca timpul de întreținere a corpurilor de iluminat cu LED să fie mult mai scurt decât celelalte echipamente de iluminat.
    Frumusețe de neegalat - candelabrele, lustrele si pendulele au reprezentat mult timp un simbol de statut datorită frumuseții și vârstei lor, precum și a mesajului unic despre casă atunci când sunt agățate strategic într-o anumită locație. Când intrați în casa cuiva, pendulele vor emite un sentiment foarte puternic. Ele sunt prezentate într-un spațiu larg, concentrându-se pe funcții frumoase, precum și pe designuri complexe și lumină moale. Agățarea pendului pe partea de sus a bucătăriei, a zonei de luat masa sau a măsuței de cafea poate atrage un spațiu atractiv și poate schimba foarte mult senzația interiorului. Acum, cu tehnologia LED, puteți adăuga mai multă luminozitate și culoare atmosferei camerei, iar rezultatul este o frumusețe uimitoare.

Unde functioneaza cel mai bine candelabrele, lustrele si pendulele LED?

     În orice spațiu in care este prezent un corp de ilumiant suspendat, puteți crește eficiența casei prin inlocuirea acestuia cu candelabre, lustre sau pendule LED. Fie că doriti iluminarea mesei de bucatarie sau a blatului de bar, pendulul modern LED poate satisface aceasta dorinta. Pentru bucatarie recomandam utilizarea pendulelor dreptunghiulare sau a unui mini set de pendule LED suspendate. In cazul unor intalniri formale sau ocazionale, in sala de mese pendulele LED mari sunt alegerea perfecta. În sufragerie, pendulul LED este capabil sa devina punctul focal al zonei și sa atraga atentia pentru a impresiona de la prima privire.

Cum alegi candelabrul, lustra sau pendulul LED potrivit?

    a) Functionalitate - În ceea ce privește functionalitatea, trebuie să înțelegeți nevoile spațiului. Corpul de iluminat LED suspendat poate fi utilizat poate a crea lumina ambientală, ceea ce înseamnă că spațiul necesită iluminare distribuită în mod egal, iluminare pe o anumită zonă sau doriți să accentuați un obiect din cameră, cum ar fi o pictură sau o piesă de mobilier.
    b) Dimensiune - Dimensiunea depinde de funcția  candelabrului/pendulului și de dimensiunea camerei. Acordați atenție dimensiunilor camerei, înălțimii tavanului și dimensiunii obiectelor plasate sub corpul de iluminat LED.
    c) Stil - Candelebrele si pendulele cu LED pot adăuga personalitate, rafinament și căldură oricărui spațiu. Amintiți-vă stilul camerei dvs., indiferent dacă este o casă rurala sau un birou simplu. Pendulele sunt modalitatea perfectă de a induce farmec camerei.
    d) Cantitate De câte candelabre/pendule aveți nevoie depinde de spațiul dvs. Pentru blaturile de bucătărie puteți folosi 2 (mari) sau 3 (mici). Pentru masă, puteți folosi un pendul mare sau un set de pendule mici plasate la diferite înălțimi pentru a face o capodoperă unică. 

Tipuri de corpuri de iluminat cu LED suspendate:

 

a) Candelabre
                   

b) Lustre
     

c) Pendule
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!