Proiectoare LED

Afiseaza: 1-24 din 38 produse

 Filtre
Proiectoarele cu LED-uri sunt mai puternice decat felinarele sau luminile exterioare si sunt foarte potrivite pentru iluminarea zonelor exterioare, precum poteci, curti, gradini, parcari etc. Proiectorul cu LED-uri este un instrument foarte util in casa ta: poti intra cu usurinta in garaj sau casa cand este intuneric sau iti poate lumina gradina sau piscina noaptea. 
 

De ce să cumperi un proiector LED?

Proiectoarele cu LED pot înlocui proiectoarele cu halogen pentru a obține o iluminare puternică. Acestea utilizează mai puțină energie decât proiectoarele cu halogen, oferind în același timp lumină puternică. Economiile de energie pot ajunge si pana la 85%. Un alt avantaj al LED-ului față de lămpile cu halogen este că proiectorul are o durată de viață mai mare și becul este mai puțin sensibil la frig și la impact. Când utilizați un proiector cu halogen, trebuie să înlocuiți mai frecvent becul, ceea ce va afecta și prețul lămpii
 

Tipuri de proiectoare LED

Există multe tipuri de produse de iluminat exterior: proiectoare cu LED-uri cu caracteristici diferite, diverse accesorii și becuri, diferite surse de alimentare și modele de lucru în funcție de model. Puteți alege tipul de proiector cel mai potrivit în funcție de nevoile dvs. (sursa de alimentare, design, iluminare albă sau caldă etc.) și locația preconizată a becului (cale, grădină etc.).

      a) Proiectoare LED extraplate - Principalul avantaj al acestui proiector plat este estetica. Designul compact îl face ușor de transportat, instalat și integrat în casă sau grădină.
                     
     b) Proiectoare LED cu senzor crepuscular si de miscare - Datorita senzorului crepuscular, la lasarea serii cand pragul crepuscularitate setat este atins, proiectoarele se aprind automat. În zori, de asemenea, se vor opri automat fără comutare manuală. Un proiector LED cu senzor de mișcare se va aprinde numai atunci când senzorul de mișcare detectează prezența. Acest lucru poate economisi multă energie. În general, puteți configura cât timp rămâne aprinsă lumina după ce senzorul detectează mișcarea. Unele proiectoare LED sunt utilizate în combinație cu camerele de supraveghere video, iar atunci când sunt detectate, camera va începe să filmeze. Iluminarea furnizată înseamnă că fotografiile clare pot fi înregistrate chiar și noaptea, iar intrușii pot fi speriați de proprietate.
                   
     c) Proiectoare LED portabile reincarcabile - Dacă trebuie să transportați un proiector LED, alegeți un model portabil din magazinul nostru. Deoarece au baterii, nu este nevoie să le conectați la o sursă de alimentare și să oferiți câteva ore de iluminare. Acest tip de proiector este un accesoriu foarte util în caz de urgență sau întreruperi de curent.
     

Cum alegi proiectorul LED potrivit?

Pentru a alege din gama de lumini LED pentru exterior, va trebui să decideți ce accesorii și opțiuni aveți nevoie, ținând cont și de preț.
     a) Prețul - Prețul proiectoarelor cu LED este, evident, un factor important. Nu are rost să cumpărați un proiector cu anumite opțiuni care nu vă sunt necesare (becuri colorate, modele speciale, modele extra plate etc.). Puterea lămpii determină de obicei costul proiectorului: dacă trebuie doar să luminați o cale, nu este nevoie să cumpărați un model puternic.
     b) Rezistența la apa - In condiții de vreme neprielnică, vă recomandăm să alegeți un model cu un nivel de protecție de cel puțin IP23. În mod ideal, cel mai bine este să alegeți un proiector cu un rating de IP65 pentru o mai bună rezistență la apă și la praf. 
     c) Senzor - Multe proiectoare vin cu detectoare de mișcare. Trebuie să citiți cu atenție descrierea produsului pentru a alege produsul potrivit. Unele funcții vă permit uneori să reglați sensibilitatea senzorului, astfel încât proiectorul să nu se lumineze inutil, cum ar fi atunci când trec animalele pe timp de noapte sau când e vânt. Cel mai bine este să cumpărați un proiector ce vă permite să setați timpul de iluminare pentru a economisi energie.
     d) Tipul de lumină albă - Atunci când cumpărați un proiector LED, poti alege dintre mai multe tipuri diferite de modele, mai ales în ceea ce privește becul și căldura generată de lumină. Albul rece (5.400-6.500 ° Kelvin) oferă o lumină mai strălucitoare, în timp ce albul neutru este similar cu lumina naturală și alb cald (<3.300 °Kelvin, similar cu lumina produsă de becuri cu halogen) dacă doriți iluminat ambiental. Prin urmare, ar trebui să alegeți becul pentru proiectorul LED pe baza tipului de alb dorit.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!