Panouri LED

Afiseaza: 1-24 din 63 produse

 Filtre

Panoul LED:

Este un corp de iluminat conceput pentru a înlocui tavanul fluorescent tradițional. Acesta sunt unul dintre cele mai bune opțiuni de iluminare pentru iluminatul interior. Tehnologia LED a fost utilizată pe scară largă de ceva timp, dar luminile panoului care utilizează această tehnologie sunt destul de noi pe piață și sunt treptat populare datorită aspectului lor elegant, funcțiilor inovatoare și designului.
Datorită profilului lor subțire și a modului în care LED-urile sunt încorporate în panoul în sine, ele pot fi formate în aproape orice formă doriți. Acestea le permit să fie utilizate în aplicații în care lămpile incandescente tradiționale sunt dificil sau imposibil de utilizat, cum ar fi iluminarea de fundal pentru blaturile turnate.

De ce să cumperi un panou LED?


a) Design - Acest tip de iluminat utilizează cea mai recentă tehnologie LED (diode emițătoare de lumină). Panourile LED au, de obicei, un cadru ușor din aluminiu, care poate găzdui trei straturi. Cadrul este una dintre cele mai importante piese din panourile LED, deoarece este proiectat pentru a preveni "scurgerile" de lumină. Stratul interior include chip-uri LED, plăci de ghidare ușoare și un difuzor. Funcția difuzorului este de a distribui uniform lumina la suprafață.  O altă parte crucială este suportul solid, care afectează și aspectul general al corpului de iluminat. Lumina cu panou LED este, de asemenea, echipată cu un sistem de radiatoare pentru a asigura siguranța.
b) Calitatea luminii - Placa de ghidare cu LED este un material optic conceput pentru a oferi o iluminare strălucitoare și uniformă atunci când este conectată la o sursă de alimentare. Placa de ghidare și difuzorul lucrează împreună pentru a produce o iluminare uniformă si fină. Tehnologia utilizată în iluminat face posibilă pornirea imediată, fără bâzâit, pâlpâit sau interferențe radio.
c) Culoare si material - Aluminiu este cel mai bun material pentru cadru și, de asemenea, pentru capacul din spate. LED-ul în sine este fabricat de obicei din aluminiu, arsenidă și galiu. Se adaugă impurități pentru a genera electroni liberi și pentru a crește conductivitatea materialului semiconductor. Aceste impurități pot determina, de asemenea, culoarea luminii, motiv pentru care culoarea dorită poate fi obținută fără utilizarea filtrelor. Luminile LED pot produce, de asemenea, lumină albă.
d) Eficienta energetica - În comparație cu alte echipamente de iluminat (cum ar fi becurile cu incandescență sau chiar lămpile fluorescente compacte), iluminatul cu LED consumă mult mai puțină energie. Consumul de energie al unui bec cu LED este estimat la aproximativ 6W și poate produce lumina de o calitate similară cu un bec care consumă cel puțin dublul energiei.
e) Durata de viata - Acest tip de echipament de iluminat este cunoscut pentru timpul de utilizare extrem de lung. Becul LED poate fi utilizat până la 60.000 de ore, ceea ce este mult mai mult decât durata de viață estimată a becurilor incandescente de 60 de wați (doar 1.500 de ore)

Comparativ cu iluminatul tradițional, panourile de lumină acrilică care utilizează LED-uri sunt mai durabile. În medie, lămpile cu incandescență și lămpile fluorescente compacte și mai moderne dureaza doar o fracțiune din timpul de functionare al panoului. Presupunând că este utilizat timp de opt ore pe zi, durata de viață a unui LED este de aproximativ 17 ani. 
Deși LED-urile convenționale sunt populare, acestea au o problemă prin faptul că un singur LED deteriorat poate avea un efect advers grav asupra altor LED-uri din apropiere. Pentru panourile cu LED-uri, această problemă este mult mai mică datorită circuitelor atent proiectate. Al doilea avantaj al acestui lucru este că, dacă o sursă de tensiune stabilă nu poate fi garantată, efectul de iluminare al panoului este foarte bun. Spre deosebire de becurile cu incandescență, nu există pericolul supraîncălzirii, deoarece LED-urile nu au efect de încălzire.

Tipuri de panouri LED  

Panoul LED poate fi instalat pe perete sau agățat de tavan și pe suprafața altor obiecte, făcându-l potrivit pentru diverse aplicații: case, birouri, spitale, școli, săli de hotel, restaurante, centre comerciale, supermarketuri și alte locații profesionale.
a) Incastrat
                      
     b) Aplicat
                 
     c) Suspendat
 
               
     Tipul de lumină albă - Atunci când cumpărați un panou LED, pot alege dintre mai multe tipuri diferite de modele, mai ales în ceea ce privește becul și căldura generată de lumină. Albul rece (5.400-6.500 ° Kelvin) oferă o lumină mai strălucitoare, în timp ce albul neutru este similar cu lumina naturală și alb cald (<3.300 °Kelvin, similar cu lumina produsă de becuri cu halogen) dacă doriți iluminat ambiental.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!