Aplice si Plafoniere LED

Afiseaza: 1-24 din 233 produse

 Filtre
     Lumina de sus este una dintre cele mai populare si versatile iluminari si nu exista o dezvoltare mai rapida decat tehnologia LED in domeniul iluminarii. Aceasta sursa de lumina universala ofera optiuni pentru tavanele LED personalizate. Multe LED-uri sunt reglabile (caracteristici de dorit in multe plafoane) si exista multe optiuni in ceea ce priveste temperatura culorii si chiar optiunile de schimbare a culorii. In plus, LED-urile pot fi instalate in modele in care becurile mari nu pot fi instalate, astfel incat posibilitatile de proiectare sunt aproape nelimitate.

 

Care sunt beneficiile aplicelor si plafonierelor LED?

Plafonierele cu LED sunt la fel de practice și frumoase ca plafonierele standard, cu avantaje suplimentare imense. Folosind becuri ce utilizeaza cu pana la 90% mai putin din punct de vedere energetic, puteți nu numai economisi facturile de energie electrică, ci și contribui la salvarea planetei. Plafonierele sunt ideale pentru încăperile cu tavane joase, deoarece nu ocupă prea mult spațiu și oferă o sursă de lumină excelentă pentru iluminatul general. Lumina este distribuită frumos și uniform în cameră.


Ce caracteristici speciale ofera aplicele si plafonierele LED?

     - Lumini LED dimabile (pentru a te asigura ca produsul este dimabil verifica sectiunea "Descriere" din pagina fiecarui produs)
     - Aplice si plafoniere LED cu senzor - Plafonierele cu LED nu necesită întrerupătoare. Luminile se aprind ca prin magie. Sunt foarte potrivite pentru prevenirea accidentelor.

               
 

     Tipul de lumină albă - Atunci când cumpărați o plafoniera LED, poti alege dintre mai multe tipuri diferite de modele, mai ales în ceea ce privește becul și căldura generată de lumină. Albul rece (5.400-6.500 ° Kelvin) oferă o lumină mai strălucitoare, în timp ce albul neutru este similar cu lumina naturală și alb cald (<3.300 °Kelvin, similar cu lumina produsă de becuri cu halogen) dacă doriți iluminat ambiental. Prin urmare, ar trebui să alegeți becul pentru plafoniera LED pe baza tipului de alb dorit.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!