Ce înseamnă IK? Gradul de protecție la impact

Ce înseamnă IK? Gradul de protecție la impact
Ratingurile IK sunt definite ca IK și un număr de la 00 la 10, aceasta indicând gradul de protecție oferit de carcasele electrice împotriva impacturilor mecanice externe.
 

De ce sunt importante produsele clasificate IK?

Produsele clasificate IK sunt importante mai ales dacă se află în zone publice, zone cu trafic intens, medii comerciale și zone care sunt predispuse la vandalism. Dacă un produs se deteriorează, acest lucru poate duce la defectarea sau chiar la completarea produsului. Deteriorarea duce la costuri suplimentare pentru reparare sau înlocuire, de asemenea duce la necesitatea potențială de închidere a zonelor pentru acces. Un produs spart poate duce, de asemenea, la un pericol, în special în zonele publice, cum ar fi resturile de resturi sau lipsa iluminării / informațiilor necesare.

Unde sunt utilizate produsele IK?

Produsele cu înaltă clasificare IK sunt utilizate în zone în care produsele sunt susceptibile de a fi expuse la daune sau impacturi ridicate, cum ar fi zone industriale, zone cu trafic intens, zone de acces public, închisori, școli etc.

Care sunt diferitele evaluări IK?

IK00 - Nu există protecție.
IK01 - Protejat împotriva 0,14 jouli de impact (acesta este echivalentul impactului unei mase de 0,25 kg scăzută de la 56 mm deasupra)
IK02 - Protejat împotriva impactului de 0,2 jouli (acesta este echivalentul impactului unei mase de 0,25 kg scăzută de la 80 mm deasupra)
IK03 - Protejat împotriva 0,35 jouli de impact (acesta este echivalentul impactului unei mase de 0,2 kg scăzută de la 140 mm deasupra)
IK04 - Protejat împotriva impactului de 0,5 jouli (echivalentul impactului unei mase de 0,25 kg scăzută de la 200 mm deasupra suprafeței afectate)
IK05 - Protejat împotriva 0,7 jouli de impact (echivalentul impactului unei mase de 0,25 kg scăzută de la 280 mm deasupra suprafeței afectate)
IK06 - Protejat împotriva 1 joule de impact (echivalentul impactului unei mase de 0,25 kg scăzută de la 400 mm deasupra suprafeței afectate)
IK07 - Protejat împotriva a 2 jouli de impact (echivalentul impactului unei mase de 0,5 kg căzută de la 400 mm deasupra suprafeței afectate)
IK08 - Protejat împotriva a 5 juli de impact (echivalentul impactului unei mase de 1,7 kg căzută de la 300 mm deasupra suprafeței afectate)
IK09 - Protejat împotriva a 10 jouli de impact (echivalentul impactului unei mase de 5 kg căzute de la 200 mm deasupra suprafeței afectate)
IK10 - Protejat împotriva a 20 de jouli de impact (echivalentul impactului unei mase de 5 kg căzute de la 400 mm deasupra suprafeței afectate)

 
Vrei să fii la curent cu noutățile de pe site? Abonează-te acum!
 
Trimite

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!