Beneficiile iluminatului încastrat în locuințe

Beneficiile iluminatului încastrat în locuințe

Iluminatul încastrat este unic și oferă avantaje spre deosebire de alte tipuri de corpuri de iluminat.

Descoperiți în articolul de azi pentru a afla câteva dintre avantajele oferite de iluminatul încastrat într-un cadru rezidențial.

Iluminatul încastrat este unic și oferă beneficii spre deosebire de alte tipuri de corpuri de iluminat. Deci, de ce ar trebui să vă gândiți să instalați lumini încastrate în casa dvs.? Citiți mai departe pentru a afla câteva dintre avantajele oferite de iluminatul încastrat într-un cadru rezidențial.
Lămpile încastrate sunt instalate deasupra planului de tavan într-o „cutie” din metal. Iluminatul încastrat este perfect pentru băi, bucătării, holuri ... practic oriunde!

 


 

Avantajele iluminatului încastrat

1. Aspect simplu și elegant

Deoarece luminile încastrate stau deasupra planului tavanului, nu există niciun dispozitiv suspendat sau montat vizibil. Iluminatul încastrat poate face ca incinta dvs. să pară mai spațioasă din acest motiv!

2. Iluminare strategică

Lămpile încastrate oferă lumină concentrată într-o rază mică. Acest lucru face ca luminile încastrate să fie perfecte pentru a oferi iluminare focală strategică. De exemplu, luminile încastrate oferă o lumină strălucitoare când sunt instalate direct deasupra biroului de birou.

3. Perfect pentru tavanele joase

Gata cu ciocnirile de corpurile suspendate pentru prietenii noștri înalți!

4. Lumină egală în toată camera

Lămpile încastrate sunt o opțiune excelentă pentru a oferi o sursă de lumină pentru perimetrul unei camere. Este posibil să observați că, în cazul unui corp de iluminat instalat central, lumina este dispersată uniform spre exterior, dar numai pe o anumită rază. Acest lucru lasă perimetrul camerei mai estompat decât centrul. Lămpile încastrate sunt soluția! Instalați luminile încastrate în jurul perimetrului camerei pentru a dispersa uniform lumina de la perete la perete.
 
Vrei să fii la curent cu noutățile de pe site? Abonează-te acum!
 
Trimite

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!