Cum să folosiți lumina pentru a face un spațiu mic să pară mare

Cum să folosiți lumina pentru a face un spațiu mic să pară mare
Iluminarea plasată strategic poate crea iluzia unui spațiu mai mare. Dacă camera dvs. arată mai mult ca un dulap decât o cameră de familie, iată câteva modalități de a face spațiul să pară mai mare fără probleme și cheltuieli pentru o revizie majoră a construcției.

Spoturi încastrate 

Într-o cameră mică, unde spațiul podelei poate fi o marfă prețioasă, veiozele nu vor fi suficiente. Corpurile de iluminat mari atârnate de tavan pot distruge încăperea și o pot face să pară mai mică - un avantaj în spațiile de locuit deschise, ci chiar opusul într-un spațiu deja îngust. Luminile încastrate cu profil redus rezolvă această problemă prin crearea unei linii de vedere curate, care poate străluci puternic pentru sarcini sau poate fi estompată pentru o noapte de film de familie.
 
 

Proiectoare pe șină

Luminile pe șină ocupă mult mai puțin spațiu vizual decât corpurile de iluminat tradiționale, și pot face totuși o diferență decorativă în casă. Fiecare lumină individuală de pe șină poate fi reglată pentru a muta lumina atât pe pereți cât și pe tavan sau pentru a lumina un colț umbrit. Când combinați flexibilitatea iluminării șinelor cu profilul redus al iluminării încastrate, fiecare colț al unei camere este luminat puternic fără a compromite spațiul sau stilul.
 

 

Surse de lumină naturală 

Valorificați fiecare lumină naturală, menținând ferestrele cât mai expuse posibil. Draperiile grele și perdelele întunecate pot îndepărta această sursă de lumină valoroasă. Plafonierele sunt o soluție minunată pentru un spațiu slab iluminat. O alternativă este reprezentată de tuburile de lumină solară, uneori numite tuneluri solare. 
 

Culori și accesorii  

După ce ați pus în aplicare strategia dvs. perfectă de iluminare, extindeți-o cu culori strălucitoare și accesorii plăcute. O oglindă mare, poziționată strategic face ca spațiul să pară mai larg și mai lung și reflectă lumina înapoi în cameră. Atunci când luați în considerare opțiunile de vopsire, se recomandă utilizarea de albastru deschis, verde, gri deschis și neutru pentru a crea o senzație luminoasă și aerisită.

Indiferent dacă design-ul dvs. este confortabil sau detaliat, să aveți un plan strategic de iluminare este o parte crucială a designului casei.
 
Vrei să fii la curent cu noutățile de pe site? Abonează-te acum!
Trimite

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!