Spoturi LED/ Downlight

Afiseaza: 1-24 din 37 produse

 Filtre

Spoturile LED Downlights

încep, de asemenea, să domine piața iluminatului. Acestea oferă o iluminare amplă în cameră, oferind în același timp un sentiment suplimentar de rafinament și design. Aceste corpuri de iluminat sunt cele mai noi dezvoltări în tehnologia de iluminat încastrată, cu o durată de viață mai lungă, siguranță și accesibilitate.

Ce caracteristici au spoturile LED Downlights?

Spoturile LED au multe caracteristici remarcabile și pot înlocui becurile incandescente cu usurinta. Luminozitatea și dimensiunile fizice ale acestor lămpi variază foarte mult, variind de la unități comerciale mari de aproximativ 160 mm la modele decorative mici de aproximativ 50 mm în diametru. Aceste spoturi LED au, de asemenea, o varietate de modele pentru a îndeplini orice cerințe de proiectare.
Comparativ cu lămpile cu halogen, spoturile cu LED-uri consumă mult mai puțină energie în funcție de model. Spoturile standard utilizează 3,5-31 wați pentru a produce aceeași lumină ca becurile cu halogen echivalente. În plus, spoturile cu LED sunt de neegalat în ceea ce privește eficiența energetică, ceea ce poate economisi considerabil. De fapt, eficiența energetică a spoturilor cu LED este crescută cu 50%, iar cel mai important lucru este că nu conține mercur, care este o substanță toxică ce necesită un tratament special.


 

Din ce sunt formate spoturile LED Downlights?

Pe langa bec, aceste spoturi sunt compuse din două părți principale. Acestea sunt carcasa, care reprezinta dispozitivul folosit pentru a menține lumina în loc și ornamentul, care este partea vizibilă a luminii. Există o mare varietate de modele de ornamente disponibile pentru diferite decoruri, de la metal la plastic și de la crom la culoare etc.

Care sunt avantajele spoturilor LED Downlights?

Principalul avantaj al utilizării acestor corpuri este că sunt de lungă durată. Spoturile LED de înaltă calitate pot dura între 25.000 și 75.000 de ore, dar acest lucru depinde de modelul ales. Contrar credinței populare, spoturile LED nu generează multă căldură. Prin urmare, datorită reducerii căldurii mediului ambiant, nivelul de poluare este mult redus.
În ceea ce privește puterea și calitatea luminii, în comparație cu lămpile cu halogen, cele mai bune spoturi cu LED de pe piață pot oferi aceleași efecte de iluminare, ba chiar unele mai bune. În plus, majoritatea acestor downlights au un flux luminos și o distribuție a luminii buna. In prezent, unele modele depasesc 80 lm / W, iar eficiența spoturilor cu LED este mult mai mare decât cea a celor tradiționale.
Majoritatea acestor corpuri de iluminat sunt disponibile într-o varietate de culori, inclusiv alb, alb cald, verde, roșu și albastru. În plus, luminile cu LED-uri au forme elegante și temperaturi de culoare diferite, inclusiv 2700K, 3000K, 3500K și 4000K. Acestea sunt proiectate cu un mecanism fascinant care vă poate lumina perfect casa. Multe dintre modele au un indice de redare a culorilor de peste 80%, deci sunt mai versatile. 

Unde pot fi instalate spoturilor LED Downlights?

Spoturile cu LED Downlights sunt utilizate pe scară largă în iluminatul general de birouri, case și facilități publice. Sunt populare deoarece pot asigura un mediu de viață elegant și confortabil, care reprezinta dorinta comună aproape a tuturor. În majoritatea aplicațiilor, spoturile cu LED-uri au devenit cea mai avansată formă de spoturi cu putere redusă disponibile în prezent și sunt superioare lămpilor CFL (Becuri Fluorescente Compacte) și halogen din toate punctele de vedere.

             

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!