Tuburi LED

Afiseaza: 1-21 din 21 produse

 Filtre

Tubul LED

este un tip de lampa LED utilizata in corpurile de iluminat cu tuburi fluorescente cu baze G5 si G13 pentru a inlocui tuburile fluorescente traditionale, cu scopul reducerii costurile de energie electrica. Tuburile LED sunt economice, practice si pot oferi cea mai buna iluminare pentru locurile de munca si mediile publice.

Tuburile LED T8 au fost create pentru a înlocui tuburile fluorescente T8 și T10, utilizate în special în bucătări. Aceste tuburi sunt cu siguranță mult mai eficiente decât tuburile inlocuite, dar iată câteva informații despre diferitele tipuri care vă pot ajuta să determinați care tub se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.

În primul rând, ar trebui să acordați atenție diferitelor lungimi ale acestora. Aceste lungimi sunt de obicei 60cm, 120cm, 150cm și 180cm. Desigur, acest lucru înseamnă că sunt potrivite pentru diferite lucrări, dar pe lângă lungime, trebuie să luați în considerare cu atenție puterea necesară, deoarece afectează direct cantitatea de lumină emisă de becul în sine.
În ceea ce privește puterea, este legat în principal de dimensiunea lămpii în sine. Wati minimi sunt rezervati modelului de 60cm, de obicei 10W, ceea ce are ca rezultat 750 de lumeni de emisie. Aceste cifre cresc puterea modelului de 120cm la 23W și 1500 lumeni. Ascendând la un tub de 150cm lungime, vă puteți aștepta ca numerele să fie de 25W și 2000 de lumeni, iar în cele din urmă un tub de 180cm lungime va avea tendința de 30W și 2500 de lumeni.
În cele din urmă, merită menționat durata de viață a acestor noi tuburi LED, deoarece, deși lămpile fluorescente pe care le înlocuiesc au fost utilizate ceva timp, studiile arată că aceste noi versiuni pot dura aproximativ 40.000 de ore înainte de a fi necesara înlocuirea acestora. Acest număr se aplică indiferent de dimensiunea becului real.
               
     Prin urmare, tuburile LED T8 reprezinta varianta ideala de inlocuire pentru tuburile fluorescente, chiar dacă utilizează o putere mai mică, vă pot oferi mai multă lumină, reducând astfel consumul de energie. Tuburile noastre LED sunt proiectate pentru o sursă de alimentare cu un singur capăt pentru o instalare simplă și o funcționare fiabilă și sunt potrivite pentru instalarea în orice domenii comerciale.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!