Cum ne ajuta de fapt senzorii?

Cum ne ajuta de fapt senzorii?

Chiar există diferență dacă alegeți să folosiți senzori în lămpile cu LED-uri?

Detectarea mișcării

Acest tip va porni automat lumina atunci când senzorul detectează mișcarea. Senzorul se oprește automat fără mișcare. Timpul de întârziere poate fi setat pe senzorul însuși dacă este instalat cu de ex. DALI, care este programat prin software specific.
Acest tip de senzor are unele zone de detectare, deci va detecta automat mișcări mai fine de ex. o mână în mișcare. Este proiectat pentru a face iluminarea mai inteligentă și mai ușoară. Va fi relevant pentru utilizare în intrări și holuri, deoarece veți realiza economii mari de energie, deoarece lumina este pornită numai după cum este necesar.
 

Mai mult control manual al iluminatului

Dacă alegeți să instalați acest tip, iluminarea în acest caz trebuie să fie pornită manual de către utilizator în loc să utilizeze senzori care detectează automat mișcarea. Este o soluție puțin mai dezvoltată - decât iluminarea tradițională, așa cum o știm din unele locuri astăzi, deoarece iluminarea se stinge automat atunci când utilizatorul părăsește zona. Desigur, puteți opri manual și lumina.

Economii de energie cu senzori de mișcare

Mai mulți senzori avansați de mișcare utilizează fotocelule, care pot măsura lumina zilei în camera. Astfel, lumina este oprită în funcție de valoarea setată a luminii sau poate fi instalată cu posibilități de estompare printr-un control mai inteligent.
Dacă alegeți să înlocuiți sursele de lumină vechi și tradiționale, puteți profita de avantajele semnificative ale LED-ului și, în special, puteți economisi energie în diferite părți ale unei clădiri. De exemplu, instalați senzori de mișcare în coridoare, băi, depozite sau subsoluri - puteți realiza economii de energie de până la 80%.
 


 
Vrei să fii la curent cu noutățile de pe site? Abonează-te acum!
Trimite

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!