8 lucruri despre luminile LED

8 lucruri despre luminile LED

Am întocmit o listă de diferite lucruri despre luminile LED care sunt informative și utile de știut.

Pentru toți antreprenorii, comercianții cu amănuntul și proprietarii de locuințe care nu s-au angajat încă să facă upgrade-uri cu LED-uri, aceste informații sunt importante de luat în considerare.

1) O lampă cu incandescență transformă aproximativ 9-10% din energia alimentată în lumină, în timp ce LED-urile transformă aproape 100% din energia pe care o consumă ca lumină.

2) LED-urile nu conțin mercur - și cel puțin 95% dintr-un LED este reciclabil. Comparați acest lucru cu designul risipitor al lămpilor fluorescente compacte (CFL), care nu numai că conțin mercur, dar creează și o mare parte a deșeurilor electronice datorită designului lor - porțiunea de tub fluorescent a unui CFL încetează să funcționeze cu mult înainte de balastul din interiorul CFL sau celelalte componente electronice ale acestuia sunt gata să moară. Numai acest lucru creează tone de deșeuri în fiecare lună.
 

3) Lămpile cu LED în medie nu sunt supuse unor daune grave din cauza șocurilor externe. Dacă aruncați o lampă incandescentă, va fi o mulțime de sticlă spartă de curățat și, dacă este un CFL, nu numai că se va sparge, există proceduri de decontaminare cu mercur recomandate de Agenția pentru Protecția Mediului pe care va trebui să le urmați.

4) Atunci când lumina cu LED-uri este utilizată în afișajele cu alimente proaspete, s-a dovedit că reproduce semnificativ mai puține bacterii decât omologii săi halogeni sau fluorescenți.

5) Majoritatea producătorilor de lămpi A LED rezidențiale / comerciale au o durată de viață a lămpii de 50.000 de ore în medie, iar modelele mai noi de până la 100.000 de ore. (Lămpile cu incandescență au o durată de viață de aproximativ 1.000 de ore, iar CFL-urile au o durată de viață de aproximativ 10.000 de ore.) Dacă sună impresionant, este! Astfel, la folosirea a 50.000 ore becul va dura:
  • 6 ani, dacă utilizați becul dvs. LED 24 de ore pe zi, în fiecare zi
  • 11 ani, dacă utilizați becul dvs. LED timp de 12 ore pe zi, în fiecare zi
  • 17 ani, dacă utilizați becul LED pentru doar 4 ore pe zi, în fiecare zi

 
6) Folosiți un bec cu LED pentru lumina de la intrarea în locuință și veți observa mult mai puține insecte, dacă nu chiar o scădere completă a populației acestora! De ce? Deoarece lămpile cu incandescență și CFL-urile produc cantități abundente de radiații ultraviolete și infraroșii, care atrag insectele.

7) Datorită fizicii implicate, lămpile LED au ceea ce se numește Aprindere Instantă - spre deosebire de omologii lor incandescenți și CFL. Acest lucru înseamnă că atunci când porniți o lampă cu LED, obțineți luminozitatea maximă a acelei lumini instantaneu. Lămpile cu incandescență și CFL-urile se confruntă cu o durată de viață a lămpii semnificativ mai redusă la pornirea și oprirea frecventă, iar CFL-urile, în special, pot experimenta o durată de viață redusă a lămpii dacă sunt oprite și repornite în decurs de 15 minute de la încălzire.

8) Industriile de iluminat în ansamblu încurajează LED-urile pentru a înlocui sursele incandescente într-o varietate de aplicații, dar prima dată când LED-urile au deplasat efectiv lămpile incandescente a fost în luminile de frână ale vehiculelor, în semnalizatoare și în semafoare - în 1987!
Trimite

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!