Lămpi LED industriale

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre

Selectia ta:

Flux luminos: 10001-15000 lm ×

 

     Lampile LED de iluminat industrial includ sisteme de iluminat concepute pentru arhitectura interioară sau aplicații industriale. Majoritatea echipamentelor de iluminat industrial au aplicații încrucișate în facilități comerciale și de divertisment, precum magazine, stadioane, centre de conferințe, săli de expoziții și clădiri cu tavan înalt. În ceea ce privește funcționarea, cele mai bune condiții vizuale pot crește productivitatea sau performanța, pot îmbunătăți siguranța și pot reduce erorile și timpul pierdut.

 

     Există două mari categorii de instalații industriale: instalații de depozitare și fabrici.

     Depozitele sunt cea mai mare categorie de imobile industriale. Principalele caracteristici distinctive ale depozitului sunt designul general al clădirii (de obicei dreptunghiular), înălțimea tavanului (5 până la 25m). Depozitele pot fi împărțite în continuare în depozite regionale, depozite vrac, instalații de distribuție grele, depozite frigorifice și depozite rack. În general, suprafața unui depozit regional nu depășește 100.000 de metri pătrați, iar suprafața medie disponibilă chiriașilor depășește 20.000 de metri pătrați. Înălțimea tavanului este de obicei între 5 și 7m.

 

 

     Unitatile de producție au caracteristici fizice legate de procesul de fabricație, cum ar fi fabricarea, asamblarea, subansamblarea și finisarea, precum și controlul calității, depozitarea și logistica. Unitățile de producție sunt de obicei împărțite în două categorii: clădiri de producție ușoară și clădiri de producție grea. Suprafața clădirii este mai mică de 100.000 de metri pătrați, iar înălțimea tavanului este între 4 și 7 de metri. Suprafața medie de construcție a unității de producție grea depășește 300.000 de metri pătrați, înălțimea minimă a tavanului este de 5 metri, iar înălțimea maximă este de aproximativ 18 de metri.


     

   Avantajele iluminatul LED industrial

     Numeroasele avantaje ale iluminării cu LED-uri au fost pe deplin dovedite. Cea mai demnă de menționat este rentabilitatea ridicată a investiției. Chiar și având în vedere investiția inițială relativ mare, sistemul LED are o eficiență ridicată, costuri reduse de întreținere și o durată lungă de viață.
     Deși metoda adoptării unei abordări sistematice pentru îmbunătățirea eficienței energetice în instalațiile industriale contribuie la revenirea rapidă a iluminatului și la funcționarea echipamentelor care îndeplinesc specificațiile, sistemul cu LED-uri are o durată lungă de viață și cerințe minime de întreținere, care pot asigura un randament ridicat al investiției și pot oferi facilități Managerii oferă asistență. . Un sistem de iluminare LED proiectat corespunzător poate funcționa până la 100.000 de ore. LED-ul este realizat din blocuri semiconductoare, fără filament sau sticlă spartă. Rezistența LED-ului face ca structura corpului de iluminat să fie mai rezistentă la șocuri, vibrații și uzură. Acest lucru mărește foarte mult durata de viață a echipamentelor de iluminat.
     Un avantaj adesea trecut cu vederea al iluminării cu LED-uri este capacitatea sa de a oferi ieșiri spectrale de înaltă calitate. LED-urile au o distribuție spectrală a puterii în partea vizibilă a spectrului electromagnetic (aproximativ 400 până la 700 nm). Deoarece nu există radiații ultraviolete (UV) și infraroșii (IR), produsele LED sunt fotobiologic mai sigure decât sursele de lumină tradiționale. Aspectul culorii (temperatura culorii) și performanța de redare a culorilor lămpilor cu LED-uri pot fi optimizate spectral pentru a menține iluminarea în concordanță cu sarcinile sau cerințele manuale.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!