Lămpi cu încărcare solară

Afiseaza: 1-24 din 26 produse

 Filtre
Lămpi cu încărcare solară - Corp iluminat led Atria 2m,24W 600mm
-10% nou

Lampa solara

este un corp de iluminat portabil compus din LED-uri super luminoase, panou solar incorporat si baterie reincarcabila de inalta calitate. Pot fi incarcate in timpul zilei si utilizate mai tarziu. Acestea pot fi utilizate ca un bun substitut pentru lampile cu kerosen, economisind bani si totodata reducand astfel riscul de incendiu si poluare.

Cum functioneaza?

Luminile solare absorb energia din soare și o folosesc pentru alimentare. Aceste lumini trebuie plasate într-o zonă bine luminată, altfel nu vor putea colecta suficientă energie Corpul de iluminat are un panou solar, care este fie încorporat în corpul de iluminat, fie conectat la corpul de iluminat printr-un cablu pentru a colecta lumina în timpul zilei. Energia solară este apoi stocată în baterie până când este necesară.

Care sunt avantajele lampilor LED cu incarcare solara?

Lampile cu incarcare solara au trei avantaje importante:
     - În primul rând, sunt eficiente din punct de vedere energetic. Deoarece luminile solare exterioare sunt alimentate de soare, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la impactul lor asupra facturii lunare de energie electrică.
     - În al doilea rând, sunt ușor de instalat. Deoarece nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la fire, instalarea este ușoară. 
     - În cele din urmă, majoritatea lampilor solare se vor aprinde și opri automat. Majoritatea luminilor solare au tehnologie crepusculară. Lampa detectează lumina naturală pentru a aprinde lumina după apus și a o stinge la răsărit. Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la temporizatoare sau comutatoare!

Cat rezista lampile LED cu incarcare solara?

     Durata de viață a luminilor solare depinde de baterie. Lampile solare exterioare pot avea baterii încorporate (ceea ce înseamnă că nu pot fi înlocuite) sau baterii înlocuibile. Dacă lampa are o baterie încorporată, durata de viață a luminii se va încheia atunci când bateria trebuie înlocuită. Aceste lumini vor dura aproximativ 2 ani. Cu toate acestea, dacă bateria este înlocuibilă, bateria poate fi înlocuită până când becul cu LED-uri arde. Durata totală de viață a becurilor cu LED este de 50.000 de ore.

Ce tipuri de lampi LED cu incarcare solara exista?

     Există atât de multe tipuri diferite de lampi solare din care puteti alege.
Lampile solare destinate aleilor sunt o opțiune ușor de instalat care poate ilumina aleea pe timp de noapte. Spre deosebire de luminile tradiționale, nu este nevoie să instalați cabluri de joasă tensiune pentru a alimenta aceste lumini. Spoturile solare sunt o modalitate convenabilă de a evidenția caracteristicile arhitecturale sau peisagistice din afara casei. Luminile destinate treptelor fac pașii mai siguri și mai ușor de văzut fără probleme de cablare.
                    


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!